Voor 14:30 besteld, vandaag verzonden
GRATIS VERZENDING vanaf €75,-
GRATIS Torres Decanteerkaraf vanaf €100,-*
Drink Heroes
Rombauer, Napa Valley Cabernet Sauvignon
Complex, Elegant & Vol

Rombauer, Napa Valley Cabernet Sauvignon

€ 79,95
Op voorraad
Voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden
Jaargang
Voor 14:30 besteld, vandaag verzonden
GRATIS VERZENDING vanaf €75,-
★★★★ 4.6/5 Trustpilot Score
GRATIS Torres Decanteerkaraf vanaf €100,- met min. 1 fles Torres

Informatie

Intense aroma's van rode bes en munt. De afdronk heeft een evenwichtige zuurgraad en eindigt met een uitzonderlijke lengte.

Specificaties

  • Omschrijving
    De neus wordt gekenmerkt door intense aroma's van rode bes en munt. Deze zetten zich voort in de smaak. De afdronk heeft een evenwichtige zuurgraad en eindigt met een uitzonderlijke lengte.
  • Land
    Verenigde Staten
  • Druivenrassen
    Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
  • Merk/Wijnhuis
    Rombauer
  • Categorie
    Wijn
  • Kleur
    Rood
  • Smaakprofiel
    Complex, Elegant, Vol
  • Regio
    Napa Valley
  • Gebied
    Californië
  • Awards
    2021 - Decanter : 93/100 in 2024
  • Waarom deze fles?
    • Rombauer is een van de top Cabernet Sauvignon producenten in de Napa Valley. • Cabernet Sauvignon was de eerste wijn die geproduceerd werd door Rombauer Vineyards toen het wijnhuis werd opgericht in 1980.
  • Vinificatie
    De druiven voor deze wijn komen van wijngaarden in St. Helena, Calistoga, Stags Leap District en Atlas Peak AVA's. Duurzame landbouwpraktijken gedurende het hele groeiseizoen werden afgestemd op elk veld met behulp van luchtfoto's. Ook werd tijdens de oogst gebruik gemaakt van de luchtfoto's, bij ideale omstandigheden waardoor elk veld in de nacht werd geplukt bij optimale rijpheid om de natuurlijke zuurgraad van het fruit te behouden. De druiven werden zorgvuldig ontsteeld en optisch gesorteerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste druiven in de wijn terechtkwamen. Een koude inweking voor kleur en smaak voordat een combinatie van tank en vat fermentatie werd gebruikt om een rijker en met meer textuur. De wijn werd voorzichtig in de mand geperst voordat werd overgeheveld naar Franse eiken vaten voor malolactische gisting en rijping.